Pääsivulle

Ajankohtaisia asioita Yhtyeen jäsenet Yhtyeen musiikki Yhtyeen historia Keikkatiedot Vieraskirja

25.03.2016 Sivujen osoite päivitetty

Tiedoitus!
Siivet-yhtyeen kotisivut ovat muuttaneet webpalvelun uudistuessa ja sijaitsevat MBnetin palvelimella osoitteessa

http://mikil.mbnet.fi/siivet

Domain ohjaus ei valitettavasti enää toimi osoitteesta

http://siivet.rocks.it

Toivottavasti kaikki löytävät edelleen perille. Muutos johtui meistä riippumattomasta syystä! Kehitys kehittyy!

10.12.2006 Sivut siirretty eri palvelimelle!!

Tiedoitus!
Siivet-yhtyeen kotisivut ovat fyysisesti muuttaneet eri osoitteeseen ja sijaitsevat nyt mtv3:n palvelimen sijasta MBnetin palvelimella osoitteessa

http://koti.mbnet.fi/mikil/siivet

Toki edelleen vanha kunnon domain ohjaus toimii ja varmimmin sivut löytääkin käyttämällä samaa vanhaa osoitetta:

http://siivet.rocks.it

Toivottavasti kaikki löytävät edelleen perille. Muutos johtui meistä riippumattomasta syystä, nimittäin mtv3 luopui kokonaan noiden kotisivujen tarjoamisesta ja vanhat sivustot katoavat ja vaikenevat ikuisiksi ajoiksi 10.01.2007.

...Onneksi huomasin siirtää ajoissa :)

21.05.2006 Palat paikalleen!!

Jälleen on se hetki vuodesta, kun Siivet on saanut valmiiksi jotain. Pitkän työstön ja lukemattomien vaiheiden jälkeen olemme saaneet valmiiksi uuden biisidemon. Musiikkiosiosta löytyy uutuuskappale nimeltä Palat paikalleen!


Biisi on myös tarjolla seuraavissa paikoissa, jossa sen voi ladata myös streamina sekä myös kommentoida:
Muusikoiden.net
Mikseri.net

07.12.2005 Sotaa ja rauhaa

HOT Miehemme maailmalla eli rumpalimme Sauli on tämän viikkoa sotimassa kertausharjoituksissa. Muulla saralla onkin ollut varsin rauhallista. Ne biisit, jotka olivat kesken aiemmin ovat edelleen kesken. Tosin nyt niitä kesken olevia kappaleita on taas lisää. Päivänvaloa kohti kurkoittavat tällä haavaa siis "Palat paikalleen", "Tartuntapintaa", "Taivas aukeaa", "Ikuiset ystävät" sekä "Kivenmuruja (aka. Tilaisuus?)".

Ei täällä siis nyt ihan laakereilla olla lepäilty, vaikka siltä voisi vaikuttaakin. Toisinaan (lue yleensä) asiat etenevät varsin hitaasti.

"Lentoon"-kappale eli ensimmäinen Mikseri.net julkaisumme on kerännyt jo hivenen palautetta, joka on ollut varsin positiivista. Palautetta on tosin valitettavan vähän verrattuna siihen miten kappaletta on kuunneltu. Tällä hetkellä kappaletta on ladattu 75 kertaa, ja jopa 4 henkilöä on suvainnut aukaista sanaisen arkkunsa ja antanut palautetta. Kiitos heille siitä!

Tällä erää ei enempää asiaa, mutta palataan pian asiaan. Tällä välin koetamme saada teille valmiiksi uutta kuunneltavaa...

04.08.2005 Siivet mukana Mikseri.netissä!

Siivet on liittynyt Mikseri.net artistien kaartiin!
Siipien mikseri saitti löytyypi täältä: http://www.mikseri.net/siivet.

29.07.2005 Lentoon!!

Viimein on uutta materiaalia tarjolla. Musiikkiosiosta löytyy Lentoon - niminen kappale!


Biisi on myös postattu Muusikoiden.nettiin, jossa sitä voi kommentoida täällä.

14.11.2004 Studio päivittelyä

Niin se aika vaan rientää, ollaan jo marraskuussa eikä uutta musaa ole tullut vieläkään. Asiaan on luvassa parannusta, nimittäin olemme päivittäneet kotistudiota sen verran, että soundimaailmassa on odotettavissa selkeää parannusta. Lisäksi kitaristi hommasi itselleen oman kotistudion, joten on syytä olettaa että kitaraäänittelyt etenevät jatkossa nopeammin...

30.09.2004 Syyskuulumisia

Tervehdys kaikille Siivet-ihmisille! Pitkästä aikaa jotain pientä liikehdintää on jälleen havaittavissa. Kolme kappaletta alkaa lähestyä loppusuoraa demopajalla ja toivottavasti saamme ne pian sieltä ulos. Kaikki kyseiset kappaleet ovat käyneet läpi melkoisen elinkaaren ennenkuin ne ovat saavuttaneet tämänhetkisen muotonsa ja itse olemme ainakin niihin varsin tyytyväisiä (ainakin tällä erää). Tulossa on siis luultavimmin tässä järjestyksessä

 • Jäljet
 • Palat paikoilleen
 • Lentoon

 • Syy miksi näin kauan kesti on moniulotteinen: Jäljet kappaleeseen tehtiin uudet sanat ja viilattiin hieman sovituksia. Palat paikoilleen kappaleessa on muuttunut kaikki paitsi Chorus. Lentoon vaatii vielä hieman kitaraviilailua, joten se jääköön viimeiseksi. Kitaroita pitäisi äänitellä myös toisiin kappaleisiin lisää kunhan ehditään, mutta sovitukset ovat aika valmiita.

  Pysykää siis kuulolla, ei kestä enää kauaa... :)

  15.05.2004 Radalla taas

  Ja uutta materiaalia olisi tarjolla eli Radalla Taas -niminen kappale on ladattavissa musiikkiosiossa.

  Laitelkaahan kommentteja tulemaan!

  Biisi on myös postattu Muusikoiden.nettiin, jossa sitä voi kommentoida täällä.

  29.04.2004 Siivet Muusikoiden.net:ssä

  Siivet bändin tuore biisidemo on kerännyt mukavasti kommentteja Muusikoiden.net palvelussa. Kommentit voi käydä chekkaamassä täältä.

  16.04.2004 Uusi biisidemo!

  Nyt se on totta! Vuosien tauon jälkeen voit nyt viimein kuunnella miltä Siivet-yhtyeen musiikki kuullostaa vuonna 2004. Musiikki-osiosta voit nyt ladata "Riina"-kappaleen biisidemon kokonaisuudessaan! Odotamme mielenkiinnolla kommentteja vieraskirjaan! Lisää tulee sitä mukaa kun niitä saadaan valmiiksi ;)

  Ota osaa myös kyselyyn ja kerro mielipiteesi!

  08.04.2004 Uutta materiaalia

  Rumpalimme Sauli matkaa Thaimaaseen, joten nyt on hyvä sauma hieman hieroskella kitarasovituksia. Pääsiäisviikonloppuna hierotaankin siis biisejä Kuopiossa ja tarkoituksena olisi saattaa pari biisidemoa sellaiseen kuntoon että niistä saadaan näytteet nettiin. Pysykääpä siis kuulolla!

  Uusi helpompi URL osoite!

  Siivet siivuille pääsee nyt myös helposti muistamalla totuuden: Siivet rocks it! eli http://siivet.rocks.it

  27.03.2004 Treenit

  Uutta treeniä pukkaa Joensuussa 27.03.2004. Ohjelmassa on uusien biisien tarkentavaa kertausta ja mahdollisesti uuden "Kevät kaupunkiin" kappaleen tunnustelua.

  21.02.2004 Siivet treenaa jälleen

  Kas kummaa. Se liikkuu sittenkin! Siivet treenaa Joensuussa 21.02.2004. Edellisistä treeneistä lienee n. 1 vuosi aikaa. Ihan jänskättää mitä siitä tulee. Huhupuheiden mukaan luvassa on ihon kananlihalle nostattavia fiiliksiä. Ohjelmassa on uusien biisien hieroskelua ja yhteensoiton opiskelua.

  07.02.2004 Kotisivut avattu!

  Kyllä. Nyt se on totta. Viimeinkin ovat Siivet-yhtyeen kotisivut avautuneet. Vuosien ämpyilyn ja "ehkä kohta" toteamusten jälkeen voimme ylpeinä toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan bändiin ja ennenkaikkea musiikkiin. Kippis kaikille!

 • Jätä kommentia / kysymyksiä vieraskirjaan
 • Kuuntele näytteitä vuosien varrelta
 • Katsele kuvia bändistä
 • Lue lehtileikkeitä
 • Paljasta pintaa ja paljastuksia
 • Tutustu diskografiaan


 • Tämä kaikki on nyt mahdollista. Voit myös painostaa bändiä keikalle ja äänityksiin.

  Vain mielikuvituksesi asettaa rajat.